content

Prikbord

Welkom op het prikbord van het Stadsarchief Rotterdam. Hier kunnen bezoekers elkaar helpen bij hun zoektocht naar informatie.

Als u op zoek bent naar informatie over bijvoorbeeld een persoon of een gebouw, kunt u hier uw oproep plaatsen. Weet u hoe u een vragensteller verder kunt helpen? Plaats dan een reactie.

Om een oproep of een reactie te kunnen plaatsen, moet u wel zijn ingelogd in Mijn Archief. Is dat nog niet het geval? Ga dan naar het inlogscherm. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Maak dan eerst een account aan.

 • Datum:
  08 februari 2018
 • Titel:
  Prikbord website Stadsarchief Rotterdam verdwijnt
 • Beschrijving:
  Het prikbord wordt per 1 maart 2018 niet meer getoond op de website van het Stadsarchief Rotterdam. Het doel van het prikbord was bezoekers een platform te bieden elkaar vragen te stellen over Rotterdam. In de praktijk wordt er echter weinig gebruik van gemaakt. Bovendien is de functionaliteit inmiddels verouderd. Ook merken wij dat vragen over Rotterdam voornamelijk via social media en platformsites worden gesteld, waar de respons veel hoger is. Om deze redenen en om ruimte te besparen op de homepagina, verwijderen wij het prikbord van onze website.

Reacties • Prikbord verdwijnt
  Jammer toch
  Gemaakt door Deventit_user_dutch54 op 08-02-2018 om 21:35.


Nieuwe oproep plaatsen